House Tour: Sypialnia // Bedroom

//polski

(read in english below)

jestem dzisiaj na chwilę :)

no i najpierw bardzo wam dziękuję za super reakcję na mojego ostatniego posta (o tym jak dekorować stół). jesteście wielcy :)

a teraz zapraszam do mojej sypialni z pierwszego HOUSE LOVES - tylko nie pakować mi się do łóżka ;) to jest pokój, którego nie zmieniałam odkąd wprowadziliśmy się 3,5 roku temu. już miałam wizję małej metamorfozy, ale się nie doczekałam. oglądajcie sobie, proszę bardzo, a ja znikam projektować plakaty i bilety (taka moja dodatkowa praca). aha, chyba pierwszy raz pokazuję na blogu Mr M i normalnie tego bym nie zrobiła, ale to kara za to, że powiesił mi nad głową to zdjęcie z sesji ciążowej i takim to sposobem, druga ciąża wisiała nade mną kilka lat - na szczęście się uchroniłam ;)

 

// english

i pop in for sec today :)

and first of all, i need to thank you for such a lovely reaction to my last post (how to decorate the table). you are awesome :)

and now you are welcome in my bedroom from our first HOUSE LOVES - please do not go to bed ;) this room wasn't changed a bit since we moved in 3,5 years go. i already had some small re-do in mind but now it's too late. so please enjoy photos below and i am off to work designing some posters and tickets. oh and yes, this is a first time you see Mr M on this blog and normally i wouldn't reveal his face but this is a punishment for hanging this picture above my head from our pregnancy photo shoot. by doing this he basically left second pregnancy hanging above my head - thank god i flee ;)